Ungdomsløp Ranheim

Postet av Nidarøst orienteringsklubb den 15. Sep 2022I dag arrangerte Nidarøst orienteringsklubb ungdomsløp ved Ranheimshallen. Dette var det siste ungdomsløpet i en serie på 8 løp. Ungdomsløp skal være et lavterskel løp for barn og ungdom under 20 år. Ungdomsløp inneholder både sprint, mellom og langdistanse. Det varierer mellom å være gateløp og skogsløp. 


Selv om værmeldingen ikke var så bra, slapp vi unna det verste regnet. Det var 104 barn og ungdom som deltok på løpet vårt. Løypene bydde på forskjellige utfordringer og et varierende terreng på Ranheim. Ranheim er en bydel i vekst og har de siste årene fått mange nye boliger og infrastruktur som er perfekt for o-løp. Dette gjør terrenget interessant og perfekt for sprintløyper, noe som også bekreftes etter dagens løp. Terrenget byr på stor variasjon, fra fjordlinje til boligområder med mange detaljer og flere ulike veivalg. Nidarøst har skolekart som er tilgjengelig for skolene i området. Disse brukes til undervisning i orientering


I 2019 arrangerte Nidarøst sprintliga i samme området. Her beviste vi hva området har å by på når det kommer til sprintløyper. Den gang var det mange løpere som deltok og det gjorde også verdensmestere.  


Man kan også lese nyhetssak om løpet på norsk orientering sin nettside

Bilde fra sprintligaen 2019
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.